HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

A boldogság nyomában

2015.03.26. 20:09 penzkapu

Időről időre előbukkan a médiában a kutatás, mely a boldogság és az anyagi biztonság közötti összefüggést keresi. Azt sugallja nekünk, hogy boldogok csak akkor lehetünk, ha anyagilag biztonságban élünk.

Nem akarom vitatni a kutatók hozzáértését, csupán egy gyakorlati tapasztalatot szeretnék megosztani. Arról, hogy engem sehogy se fog a munka, ha rossz kedvem van. Jártál már úgy, hogy csak tologatod magad előtt a feladatot? Nem akaródzik belekezdeni.

Eláruljak egy nagy titkot? Jogodban áll most azonnal jókedvűnek lenned! Független attól, hogy állsz anyagilag. Hogyan csináld? Kezdj el mosolyogni! Nem mindig könnyű, de legalább egyszerű. Javaslom, rögtön próbáld is ki!

Meglátod, könnyebben fog a munka is menni. És akkor még talán esélyed is lesz az anyagi biztonság elérésére. Nem hiszed? Elárulok még egy titkot: A pénz a társadalmi viszonyok letükröződése. Ezért először a többiekkel való kapcsolatrendszerednek kell rendben lennie.

Gondolj bele: Ha rosszkedvű vagy, és csak szomorkodsz, várva, hogy a sorsod jobbra forduljon, vajon mennyire fog sikerülni?

Hát nem egyszerűbb, ha megpróbálsz mosolyogni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr737307720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása