HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Számítasz a csodákra?

2015.04.24. 21:38 penzkapu

Nem? Akkor most nagyon figyelj!

Tegnap kórházban voltam. Szerencsére kísérőként. Ilyenkor mindig viszek magammal valami olvasnivalót. Most Brian Tracy: Maximális teljesítmény c. könyve volt nálam. Várakozás közben egy nagyon jó módszerrel találkoztam benne!

Ez a módszer kiválóan használható a mindennapokban. Azon alapul, hogy bármi történik Veled, az vagy az előnyödre szolgál, vagy pedig értékes tapasztalatot nyerhetsz belőle.

Maga a módszer pedig: Kezdd úgy a napod, hogy arra számítasz, valami csodálatos dolog fog Veled aznap történni. A szerző szerint 3 napon belül garantált eredménye van!

Nem hiszed? Egy dolog miatt akkor is érdemes kipróbálni: Legalább a hangulatod biztosan jobb lesz, mint enélkül. És ez nagyon is számít!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr347396670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása