HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Hurrá, megint hétfő! :-(

2015.03.23. 16:39 penzkapu

Tegnap délután a Facebook-on sorban jöttek szembe a kedvenc kutyák, cicák, figyelmeztetve, hogy ma hétfő van. Csak úgy repesett a képük az örömtől! Na jó, vicceltem.

Vajon mit vétett ez a szegény hétfő, hogy a legtöbben ennyire utálják? Játsszuk le:

Reggel beballagsz, főnöktől megkapod a munkát. Nem túl nagy kedvvel hozzálátsz, aztán egész nap elvagy vele. Valahogy csak vége lesz a napnak. Kedden szinte ugyanez.

Szerdára egész jól belerázódsz, csütörtökön már látszik a fény az alagút végén. Pénteken meg már madarat lehet fogatni Veled. Még az is lehet, hogy fizetést kapsz. De hó végén, következő hó elején mindenképp. Hiszen van állásod, van jövedelmed.

Most játsszuk le egy kicsit másképp:

Reggel fölkelsz, teli vagy lelkesedéssel. Megvannak a feladatok. Levelet írsz, telefonálsz, intézkedsz. Mire felocsúdsz, vége a napnak. Másnap kezdődik elölről.

Szerdára kezdesz lelombozódni, hiszen már 2 nap elment, és még semmit nem intéztél. Csütörtökön kezded feladni, pénteken pedig már semmi reményed sincs. Eltelt egy újabb eredménytelen hét. Fizetés nulla, s ha így megy tovább, hó végén, következő hó elején felkopik az állad. Még mindig nincs állásod, sem jövedelmed.

Melyik forgatókönyv tetszik jobban?

Tudom, Téged ez nem vigasztal. Akkor legkésőbb jövő hétfőn nézz be újra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr127295329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása