HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Így játszunk mi – Cashflow játékot

2016.03.26. 15:06 penzkapu

cashflow_gazdalkodj.jpgMelyik társasjáték jut eszedbe a képről? Emlékszel rá? Az volt a cél, hogy lakást vegyél magadnak és berendezd.

Közben élted az életed: Vásároltál, szórakozni, pihenni jártál, és ha túlzásba vitted a bulit, az nem vált előnyödre.

Ha így sem ismerős, akkor kérdezd meg a szüleidet! Nagy kedvenc volt!

Ma már mindnyájan élesben játsszuk.

 

Persze, azt mondod, akkor könnyebben ment. Minden kör végén megkaptad a fizetést, szerencsés esetben még bónuszt (jutalmat) is! Vagyis nem kellett félned attól, hogy elveszted az állásod. Alacsony volt a rezsi, kedvezményesen nyaraltál, és jó áron tudtál lakáshoz jutni.

Ez sajnos örökre elmúlt. A világ időközben nagyot változott. Nem tudsz tenni ellene. Alkalmazkodnod kell! Jó-jó, de hogyan? Mi az, amit tehetsz?

Először is…

Szeretnéd magad jól érezni a nagybetűs Élet játékában? Nekem ez azt jelenti, hogy

  • Szeretem a munkámat, és jól meg is fizetik.
  • Elég időm jut a pihenésre és a családomra.
  • Biztonságban tudhatom a gyermekeim jövőjét, és a sajátomat is.

Vajon ez elérhető ma is?

Igen, de…

Kell hozzá egy sor olyan készség, amit ki kell magunkban alakítani, és be kell gyakorolni. Szerencsére van ehhez egy játék. Ebben tét nélkül, jó társaságban, szórakozva gyakorolhatsz. Egész addig, míg profi leszel. Mert az leszel! Hamarabb, mint gondolnád. Jól hangzik?

A játék neve Cashflow

Ez magyarul pénzáramlást jelent. Pontosabban készpénzáramlást. Mert nem mindegy, hogy Hozzád áramlik a pénz, vagy Tőled el. Ha Hozzád, akkor kiszabadulhatsz a mókuskerékből. Ha Tőled, örökre benne ragadsz.

Ha máris kedvet kaptál a játékhoz, szeretettel látunk a Facebook csoportunkban. Nálunk különleges élményben lesz részed, mivel teljesen a magyar lehetőségekre alakítottuk.

 

Nézd meg itt, milyen készségek segítenek hozzá, hogy örökre búcsút inthess a mókuskeréknek! 

 

(kép forrása: a szerző saját játéka)

Szólj hozzá!

Címkék: Gazdálkodj okosan Cashflow játék

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr678527794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása