HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

3 dolog, ami csírájában megfojthatja a vállalkozásodat - Bevezető

2014.10.05. 17:21 penzkapu

Kihívás elfogadva

challenge_accepted.jpgMit gondolsz, mik ezek? Azt kértétek tőlem, hogy állítsak össze egy „silabuszt”, - divatos nevén check-list -, amiben összeszedem, mi minden kell egy vállalkozás beindításához.

Elfogadom a kihívást, és úgy gondolom, akkor lesz igazán hasznos a számodra, ha együtt állítjuk össze. Nem kell hozzá sem retekké alakulnod, sem jeges vizes vödör, sőt verselni sem fogunk. Úgyhogy kalandra fel!

Várj, megpróbálom kitalálni, Te melyik 3 dologra gondolsz. Termék, piac, pénz. Hiszen ezek nélkül nincs MIT eladni, nincs HOL eladni, és pénzt csak pénzből lehet csinálni. Te is ezt hallottad valahol. Jól gondolom?

Ezek mind fontosak, de…

Jó, és kiválóan eladható termékeket lehet találni, nem fontos, hogy a Tiéd legyen. Árulhatod másét is. Piac mindig van. Mikor összeomlik, akkor is. Sőt, olyankor a legjobb! A legnagyobb lehetőségek ilyenkor adódnak.

És mi a helyzet a pénzzel? Pénzt lehet nyomtatni, ezt Te is tudod. Mi kell hozzá? A bankok, az állam és Te. Ma már a csapból is ez folyik, nem csupán az egyetemen tanítják.

Elárulom: a bankok és az állam nem szükségesek hozzá. Te annál inkább! Úgy gondolod, ez pénzhamisítás? Bizonyos értelemben a mostani pénz a hamis. A legtöbben ebben kapják a fizetésüket. De mivel nem is tudnak róla, ezért védekezni sem tudnak a turpisság ellen.

Később elárulom, hogyan tudsz legálisan pénzt „nyomtatni”, de csak akkor, ha valóban érdekel.

 

A következő részekben megosztom Veled az én verziómat. (Itt az első fojtogató.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: vállalkozás vállalkozás-gyilkosok check-list

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr376761723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása