HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Az Élet Játéka

2016.03.08. 19:28 penzkapu

Ebben a játékban mindössze pár óra alatt választ kapsz életed szinte minden kulcskérdésére. Miért mondom ezt? Azért, mert ez egy…

Önismereti játék

  • Vajon ismered önmagad? Hogyan reagálsz számodra új, ismeretlen helyzetekben? Tudsz gyorsan dönteni? Abszolút kockázatmentesen meg fogod tapasztalni, milyen sok múlik ezen.

Pénzügyi oktatójáték

  • Soha nem jössz ki a pénzedből? A világot okolod ezért? Pedig ha tudnád... Ismerd meg a pénzvilágnak azt a részét, ahol még sose jártál!

És sok minden más

  • Félsz a pénztől? Vagy ő fél Tőled, és ezért nem talál Rád? Ki fog derülni.
  • Tönkreteszi a pénz a párkapcsolatodat? :( Hozd a párodat is! :)
  • Vállalkozóként tudtad, mi mindenre kell gondolnod egy üzleti együttműködés során?

 

cf.jpgA Cashflow egy szimulációs játék, amelyben kipróbálhatod, milyen érzés, amikor mindenre elegendő pénzed jut. A jó és a kevésbé látványos oldalát egyaránt. Közben megismered azokat az alapvető fogalmakat és készségeket, amiket a suliban soha nem tanítottak Neked.

Egy játékban annyi gyakorlati tapasztalatra tehetsz szert, amihez a való életben 10-15 év kellene. Ráadásul teljesen biztonságosan, miközben remekül szórakozol. Vezetőként mindig teszek bele egy-két olyan csavart, ami különösen élménydússá és varázslatossá teszi a játékot.

Játssz velünk, és tegyél néhány izgalmas felfedezést - önmagadról! Már egy találkozás után érezni fogod életedben a pozitív hatásait.

Facebook csoportunkat itt találod meg. Lépj be, hogy rendszeresen értesülj a játéklehetőségeinkről!

Hozd ki magadból a legjobbat!

(Kép forrása: a játék szabálykönyve)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr588455214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása