HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

2. Érik a szőlő...

2013.07.24. 15:07 penzkapu

A szőlőnél elég régen kialakult a konzerválás. Gondoljunk csak a borra meg a mazsolára! Ráadásul ezek jó sokáig elállnak. Azon kívül – csakúgy, mint a barackfáról – a szőlőtőkéről többször is szüretelhetünk.

Az előző részben csupán „spájzoltunk” – átcsoportosítottunk a jelenből a jövőbe. Most viszont már az egyszeri konzerválásnak többször fogjuk élvezni a gyümölcsét.

Egyszeri ráfordítás, többszöri hozam. Hogyan? Csak meg kell figyelni a természetet és követni (leutánozni) a rendjét. Egyáltalán nem bonyolult!

A barackfa és a szőlő évelő növény, ami azt jelenti, hogy egyszer kell elültetni és utána többször hoz termést. Akár úgy is, ha nem nagyon gondozod. Hát még akkor, ha igen!

Ültess fát! Ez megint egy nagyon fontos megállapítás. Annyira, hogy külön bejegyzést érdemel.

 

A következő részben: Döntsd a tőkét?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr945423134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása