HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Tetszik? Nem tetszik?

2015.10.12. 16:08 penzkapu

Ott hagytuk abba, hogy nemtetszésedet szeretnéd kifejezni. Lehetőleg úgy, hogy kerülöd a negatív szavakat (baj, gond, probléma, stb.), és mellőzöd a tagadó nyelvtani szerkezetet (pl. nincs kész a vacsora) is.

Hamar rájössz, hogy kifejezetten nehéz dolgod van. Ugyanis ha csupa pozitív (vagy legalább semleges) érzelmet és üzenetet hordozó kifejezést használsz, akkor annak végkicsengése is pozitív, de legalábbis semleges lesz. Akárhogy igyekszel, nem tudsz negatívat összerakni.

Ez pedig már elvezet a gyakorlat következő lépéséhez. Negatív módon megfogalmazott mondatainkat átalakítjuk. Ez több dologra is jó lesz. Egyrészt – majd meglátod - jó móka. Másfelől pedig tornáztatod vele az agyad.

A következmények pedig? Jól szórakozol, vidám leszel, ami önmagában is jó hatású az egészségedre és a pénztárcádra. Azon kívül kiterjeszti a lehetőségeidet és nem mellékesen meghosszabbítja az életedet.

 

Következzen hát a 4. lépés!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása