HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Április utolsó napja

2015.04.30. 21:03 penzkapu

Ma egy kis carpe diem.

Némi variálás után úgy döntöttünk, hogy ma intézzük a heti nagybevásárlást. Mivel sokan kihasználják a hosszú hétvégét, tartottam tőle, hogy nagy tömeg lesz. Kellemesen csalódtam.

Viszonylag kevesen voltak, viszont meglepően jó volt az áruválaszték. Ki is használtuk. Vettünk pár régen nem vásárolt csemegét (pl karfiolt). Végre kezdenek lefelé indulni a zöldség- és gyümölcsárak. Ugyan még messze az igazi, de már kezd illatozni az eper.

Hazaérve beleszippantottam az orgonába. Ezerrel virágzik, és pár napon belül már kókadozni fog. Egyik kedvenc illatom, és sajnos egy évben csak egyszer, rövid ideig élvezhető. Használd ki Te is!

S végül, ismét sznúker. Már többször írtam róla, hogy micsoda agymunka! Egy idő után nagyon jól lehet élvezni a finom humorát. Ma egy ritkán előforduló jelenetnek lehettem szemtanúja.

A vesztésre álló játékos az utolsó, fekete golyó begurításával tudta volna megnyerni az aktuális partit, miután ellenfele nemrég rontott. Sikerült is belöknie, nem volt nehéz. Igen ám, csakhogy utána beesett a fehér is!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr667418384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása