HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Így játszunk mi – Cashflow játékot

2016.03.26. 15:06 penzkapu

cashflow_gazdalkodj.jpgMelyik társasjáték jut eszedbe a képről? Emlékszel rá? Az volt a cél, hogy lakást vegyél magadnak és berendezd.

Közben élted az életed: Vásároltál, szórakozni, pihenni jártál, és ha túlzásba vitted a bulit, az nem vált előnyödre.

Ha így sem ismerős, akkor kérdezd meg a szüleidet! Nagy kedvenc volt!

Ma már mindnyájan élesben játsszuk.

 

Persze, azt mondod, akkor könnyebben ment. Minden kör végén megkaptad a fizetést, szerencsés esetben még bónuszt (jutalmat) is! Vagyis nem kellett félned attól, hogy elveszted az állásod. Alacsony volt a rezsi, kedvezményesen nyaraltál, és jó áron tudtál lakáshoz jutni.

Ez sajnos örökre elmúlt. A világ időközben nagyot változott. Nem tudsz tenni ellene. Alkalmazkodnod kell! Jó-jó, de hogyan? Mi az, amit tehetsz?

Először is…

Szeretnéd magad jól érezni a nagybetűs Élet játékában? Nekem ez azt jelenti, hogy

  • Szeretem a munkámat, és jól meg is fizetik.
  • Elég időm jut a pihenésre és a családomra.
  • Biztonságban tudhatom a gyermekeim jövőjét, és a sajátomat is.

Vajon ez elérhető ma is?

Igen, de…

Kell hozzá egy sor olyan készség, amit ki kell magunkban alakítani, és be kell gyakorolni. Szerencsére van ehhez egy játék. Ebben tét nélkül, jó társaságban, szórakozva gyakorolhatsz. Egész addig, míg profi leszel. Mert az leszel! Hamarabb, mint gondolnád. Jól hangzik?

A játék neve Cashflow

Ez magyarul pénzáramlást jelent. Pontosabban készpénzáramlást. Mert nem mindegy, hogy Hozzád áramlik a pénz, vagy Tőled el. Ha Hozzád, akkor kiszabadulhatsz a mókuskerékből. Ha Tőled, örökre benne ragadsz.

Ha máris kedvet kaptál a játékhoz, szeretettel látunk a Facebook csoportunkban. Nálunk különleges élményben lesz részed, mivel teljesen a magyar lehetőségekre alakítottuk.

 

Nézd meg itt, milyen készségek segítenek hozzá, hogy örökre búcsút inthess a mókuskeréknek! 

 

(kép forrása: a szerző saját játéka)

Szólj hozzá!

Címkék: Gazdálkodj okosan Cashflow játék

Az Élet Játéka

2016.03.08. 19:28 penzkapu

Ebben a játékban mindössze pár óra alatt választ kapsz életed szinte minden kulcskérdésére. Miért mondom ezt? Azért, mert ez egy…

Önismereti játék

  • Vajon ismered önmagad? Hogyan reagálsz számodra új, ismeretlen helyzetekben? Tudsz gyorsan dönteni? Abszolút kockázatmentesen meg fogod tapasztalni, milyen sok múlik ezen.

Pénzügyi oktatójáték

  • Soha nem jössz ki a pénzedből? A világot okolod ezért? Pedig ha tudnád... Ismerd meg a pénzvilágnak azt a részét, ahol még sose jártál!

És sok minden más

  • Félsz a pénztől? Vagy ő fél Tőled, és ezért nem talál Rád? Ki fog derülni.
  • Tönkreteszi a pénz a párkapcsolatodat? :( Hozd a párodat is! :)
  • Vállalkozóként tudtad, mi mindenre kell gondolnod egy üzleti együttműködés során?

 

cf.jpgA Cashflow egy szimulációs játék, amelyben kipróbálhatod, milyen érzés, amikor mindenre elegendő pénzed jut. A jó és a kevésbé látványos oldalát egyaránt. Közben megismered azokat az alapvető fogalmakat és készségeket, amiket a suliban soha nem tanítottak Neked.

Egy játékban annyi gyakorlati tapasztalatra tehetsz szert, amihez a való életben 10-15 év kellene. Ráadásul teljesen biztonságosan, miközben remekül szórakozol. Vezetőként mindig teszek bele egy-két olyan csavart, ami különösen élménydússá és varázslatossá teszi a játékot.

Játssz velünk, és tegyél néhány izgalmas felfedezést - önmagadról! Már egy találkozás után érezni fogod életedben a pozitív hatásait.

Facebook csoportunkat itt találod meg. Lépj be, hogy rendszeresen értesülj a játéklehetőségeinkről!

Hozd ki magadból a legjobbat!

(Kép forrása: a játék szabálykönyve)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása