HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Devizahitel sztori - 9. folytatás: Vajon milyen szerepet játszanak a bankok?

2013.10.03. 12:51 penzkapu

9. Vajon milyen szerepet játszanak a bankok?

Az előbbiek ismeretében erre már viszonylag könnyű a válasz. A bank egy vállalkozás, tehát szintén a háztartási szektorból önállósította magát. Csakhogy egy speciális vállalkozás, a pénzre, a pénz kezelésére szakosodott.

Ugyanaz a baj vele, mint a többi nagy vállalkozással – hagytuk, hogy a szektor teljesen önállósítsa magát. Felette is vissza kell tehát vennünk a kontrollt. Újra szerszámként kell használnunk. Az a feladata, hogy megkönnyítse és nem az, hogy megnehezítse életünket.

Ehhez meg kell ismerkednünk a pénz alapvető szabályaival. Sajnos nincs könnyű dolgunk. A banknak többszáz éves előnye van. Lesz mit behozni! (Szerencsére nekünk a Pénzkapu projekt keretében pont van egy tanfolyamunk hozzá. :-))

Az eddigieket összefoglalva: Azt remélted, hogy az államtól kapod a segítséget, a multik és a bankok pedig ellenségesen viszonyulnak Hozzád. A meglepő valóság pedig – hogy ez épp fordítva van. Ha újra magadhoz tudod őket szelídíteni.

 

Most pedig tekintsük át nagy vonalakban, hogyan sikerült ennyi adósságot összegyűjteni!

 

Következik: Mi köze Kádárnak az 1930-as évek Amerikájához?

Szólj hozzá!

Címkék: devizahitel

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr955549055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása