HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Ambíciók

2014.01.21. 15:18 penzkapu

Miért nem elég nagy cél, hogy ki tudjuk fizetni a sárga csekkeket? Hiszen örülhetünk, ha lyuk van a fenekünkön! Vagy nem?

Attól függ, holnap is így akarunk-e élni vagy jobban? Kell-e a legújabb kütyü, vagy jó lesz az ötéves mobil? Aminél még mi vagyunk az okosabbak...

Nekünk vannak ilyen céljaink. Szeretünk értékes dolgokat alkotni, szeretjük, ha nem csak sodródunk az eseményekkel, hanem magunk is részt veszünk azok alakításában.

Céljainkért hajlandók vagyunk keményen és okosan dolgozni. Nem a sült galambra várunk, mint a legtöbben. De vajon a mai Magyarországon a környezet támogatja ezt?

Az átlagembernek nemigen vannak ambíciói. Úgy is mondhatnánk: fotelharcos. Pedig mennyi mindenre lenne képes, ha  fölállna a fotelból... Mi ehhez rendkívül értékes tudást és kiválóan működő gyakorlati technikákat tudunk adni.

De nem akarunk széllel szemben ...-ni. Ha kell, kell; ha nem, nem. Az elmúlt évtizedekben elég sok mindent letettünk már az asztalra. Vannak olyan kvalitásaink, amelyeket díjaznak valahol. Ha nem itthon, hát külföldön.

Jó lenne, ha nem kéne elmennünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr695773618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása