HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Milyen a hangulatod?

2015.03.22. 13:38 penzkapu

furtos.jpg

Elmondom, nekem miért jó. Mert a tavasz ezernyi lehetőséget tartogat. Március 21-22-e felér egy újévi kezdéssel. Nem véletlen, hogy Julius Caesar naptárreformja előtt márciussal kezdődött az év.

Milyen lehetőségekről beszélek?

Először is, jön a meleg. Mostantól már tovább van világos, mint sötét. Kevesebbet kell fűteni, világítani. Ugye Te is szereted a természetes fényt?

Csicseregnek a madarak, a virágok színpompába öltöztetik a környezetet. Állj meg egy pillanatra, és gyönyörködj bennük! Közhelyes? Lehet.

De:

Életed zöme nem a nagy, hanem igenis az apró dolgokon múlik. Persze, hogy ezt is tudod, csak nem figyelsz rá oda. Miközben a főnyereményre vársz (helyettesítsd be, Neked mi lenne az!), épp azokat a lehetőségeket szalasztod el, amelyek a kiváló életminőséget biztosíthatnák számodra.

Ezek az apróságok adják meg azokat az alapokat, amiktől ugrásszerűen tud megnőni a teljesítményed! Azért van ez így, mert ha jó a hangulatod, akkor még a legnehezebb feladatok is sokkalta könnyebbnek tűnnek.

Míg rossz hangulatban csak magad körül pörögsz. Ezért ne becsüld le ezeket a picinek tűnő ajándékokat!

 

Szóval: milyen is a hangulatod?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr377291341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása