HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Miért vagy öltönyben?

2015.04.10. 22:07 penzkapu

Pár éve történt, hogy megszólított a postás: „Temetésről jön?”

Néztem egy nagyot. Aztán rájöttem. Az átlagembernek lényegében 3 olyan alkalom van az életében, amikor öltönyt vesz. Születés (keresztelő), esküvő és temetés. (Esetleg színház.)

Egyébként nem meglepő módon ez a 3 egyben az is, amikor kevésbé sajnálja a pénzt az esemény körüli „felhajtásra”. Úgyhogy azok a vállalkozások, melyek ezek köré épülnek, a gazdaság általános állapotától függetlenül viszonylag stabilak.

Ami Neked munkaruha, azt egy másik ember egész más módon értelmezheti. Mások a szokásai. Ugyanez érvényes a szóhasználatára és még egy sor más szokására is.

Ezért fontos, hogy ha eladni akarsz, tanulmányozd leendő vevőid környezetét.

Különben ne csodálkozz, ha a „Hé paraszt, melyik út megyen itt Budára?” kérdésre azt a választ kapod: „A fizetős!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr837357268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása