HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Csináld, amit szeretsz!

2015.04.18. 17:29 penzkapu

Van egy könyv, az a címe, hogy „Csináld, amit szeretsz –és a pénz követni fog!”. Vajon működik–e az e könyv címében javasolt recept? Ebben a posztban egy kicsit körbejárjuk a témát.

Nekem ha nincs kedvem dolgozni, akkor az egész csak kínszenvedés. Lehet, hogy kiizzadok magamból valami teljesítményt, de nem túl sokat. Nem tudom, Te hogy vagy vele. Gyanítom, hasonlóan.

Mit tudsz tenni a jobb teljesítmény érdekében? Azt, hogy jó kedvvel végzed a munkádat. Ezt kétféleképpen teheted meg. Tulajdonképpen elméletileg lehetne egy harmadik is, csak az nem működik. Megteheted, hogy jó képet vágsz hozzá, de az napról napra nem fog működni hosszú ideig.

Amit tehetsz, hogy

  • olyan munkát választasz, amit eleve kedvelsz;
  • vagy pedig fokozatosan megkedveled, amivel foglalatoskodsz.

Ez még nem fogja garantálni a jó keresetet, de szükséges hozzá. Vagyis enélkül nem fog menni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr1007378692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása