HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Mekkora szamár vagy?

2015.04.25. 22:43 penzkapu

Direkt provokállak ám! Ha még nem hallottad a kútba esett szamár történetét, röviden elmondom. Durván jó!

A gazda szamara beleesett a kútba. Szegény keservesen bőgött, míg a gazdája gondolkodott, mi legyen. Sajnos jobb ötlete nem lévén, nagy szomorúan úgy döntött, hogy a kút is öreg, a szamár is, hát 2 in 1 betemeti a kutat.

Szólt is a cimboráinak, ásót, lapátot ragadtak. Elkezdték hányni a földet a kútba. A szamár egy nagyon okos szamár volt, ezért első kétségbeesése után elhallgatott. Éberen figyelte, hova esik a föld. Ami ráhullott, lerázta magáról, és lépcsőnek használva fokról fokra feltornázta magát a felszínre.

Ami először átoknak tűnt számára, azt áldássá változtatta.

Te vajon mit teszel egy ilyen helyzetben? Hagyod, hogy maga alá temessenek a nehézségek, vagy előnyödre fordítod azokat?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr987399118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása