HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

SEGÍTSÉG!

2014.01.20. 17:49 penzkapu

3 témában kérünk segítséget:

a) A mai Magyarország – az elmúlt 25 évet tekintve - egyre jobban pocsékolja az erőforrásait, és üldözi el a tehetségeket. Ezt meg lehet fordítani! Hogyan? A honlapunkon szereplő ismeretek alkalmazásával.

Magyarország történelmi lehetőségek előtt áll. Lakói végre a megérdemelt színvonalon élhetnének – ha a tudásunkat el tudnánk juttatni hozzájuk.

Aki akar nekünk ebben segíteni, kérjük, nézzen be ide illetve a honlapra:

http://penzkapu.blog.hu/2014/01/13/eszrevetelek_612

www.penzkapu.hu

 

b) Ki mit gondol, mennyiből lehet ma itthon boldogulni? Mindannyian tudjuk, hogy már havi 47 ezer forintból! Sőt!

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ennyit_keresne_a_magyar_hogy_jol_eljen_mutatjuk_a_szamokat.573683.html

Mi aszerint élünk, amit tanítunk. 20 éve ezt csináljuk, eddig sikerrel. Nem a meglévő lehetőségekhez alakítjuk az igényeinket, hanem fordítva. Megszorítás és lemondás helyett inkább folyamatosan tágítjuk a lehetőségeinket. Tudjuk, ez a gondolkodás ma még szokatlan Magyarországon.

Mint mindig, most is olyan pénzkereseti alkalmat keresünk, ami összhangban van tanításainkkal. Ideális esetben olyat, ami átlag heti három nap feláldozásával havi nettó 4-500 ezer forintot biztosít két kereső számára. Lehetőleg nem alkalmazottként. 

Ha a sárga csekkek kifizetésénél nagyobb célja van az embernek, és nem csupán vegetálni kíván (mondjuk kényelmesebb lakást akar, autót, nyaralást, előtakarékoskodni  nyugdíjra…), akkor alsó hangon ennyi jön ki. (lásd még itt: http://penzkapu.blog.hu/2014/01/21/mennyi_az_annyi_700)

Van ilyen? Ha nincs, milyen van? Ki mit tud a számunkra?

Amúgy 3 eset van.

  1. Lemondhatunk az igényeinkről és egyben az álmainkról. Sokan ezt javasolják. De álmok nélkül milyen életet lehet élni?
  2. Megteremtjük hozzá itthon a feltételeket. Együtt! Mert csak közösen tudjuk egymást és az országot felhúzni!
  3. Mi is „elhúzzuk a csíkot”.

Még hiszünk a 2. pontban...

 

c) Egy működő módszer:

1. Küldd ki a gyerekeidet egy normális helyre.

2. Ha tudod, húzd ki nyugdíjig.

3. Aztán menj utánuk.

Esetleg – a Túró Rudin kívül – valami konkrétum, ami visszatartana? Ötletek? Vagy mégis igény van a gazdasági műveltségre?

Érdemes ezen is elgondolkodni:

http://penzkapu.blog.hu/2014/01/21/ambiciok_943

 

Előre is köszönjük a segítséget. Mindenkinek létkérdés!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr895772353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása