HTML

Pénzkapu

Ha már nagyon eleged van abból, hogy sose jössz ki a fizetésedből, és/vagy vállalkozóként kevés az árbevételed. Receptek, amikre sose gondolnál...

Nézz be a hasonló nevű honlapra is!

Címkék

Címkefelhő

Egy féldeci mázli

2014.09.23. 19:31 penzkapu

cocktail.jpgÖrülnél, ha minden úgy sikerülne az életedben, ahogy Te azt előre eltervezted? Szerintem nem! Ugyanis ez kizárná, hogy jobban süljön el.

Mire gondolok? Amúgy is nagyon ritkán nézek tévét, ráadásul az elmúlt hetem – szerencsére – olyan sűrű volt, hogy még a műsor se jutott eszembe. Pedig a Harry Pottert mindig szívesen megnézem.

Hogy miért? Mert tágítja a világomat. Mert olyan ötleteket ad, amivel nagyon sok lehetetlennek tűnő feladat megoldhatóvá válik. Egyszer majd erről is írok, de most nem ezért ragadtam billentyűzetet.

Ezt a részt akkor is olvasd el, ha utálod a filmet!

Úgy esett, hogy vasárnap este véletlenül belekukkantottam a sorozat hatodik részébe. Tudod, amelyikben Dumbledore megbízza Harryt, hogy kiszedje Lumpsluck professzor féltve őrzött titkát.

Pont az a jelenet volt soron, amikor Harry - bájital formájában - igénybe vesz egy kis extra adag szerencsét. A logika azt diktálná, hogy azonnal megkeresse a professzort, ő azonban – megérzésére hallgatva – másfelé indul. A környezete meglehetősen furcsán néz rá.

Te mit tennél egy ilyen helyzetben?

Tartanád magad az eredeti elképzelésedhez? Rossz döntés lenne! Vajon miért?

Ezt nagyon meg kell értened

Az Univerzum sokkal okosabb Nálad. Egyszerűen azért, mert olyan információnak is birtokában van, aminek Te nem. Persze ezt nem muszáj elhinned, elég, ha kipróbálod. Hallgass egyszer a megérzéseidre!

Most mit veszíthetsz? Semmit. Úgyse tudod meg, mi lett volna, ha... Ez egy teljesen kockázatmentes döntés, s – valljuk be – ezeket szeretjük a legjobban. Fatalizmus? Ki tudja? De most képzeld el: Ha csak egyszer bejön...

Milyen érzés lenne, ha tudtodon kívül valaki(k) egyengetné(k) az utadat? Vagy Te inkább mindig a saját fejed után mégy? Akkor is, ha sikeresebbé alakítaná(k) a dolgaid, mint amire egyedül képes vagy?

Hogyan vonzzad magadhoz a szerencsét 3 egyszerű lépésben?

Elküldöm Neked, de csak ha érdekel! Itt tudod jelezni.

(kép forrása: topnews.ru)

 

Szólj hozzá!

Címkék: szerencse megérzés

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkapu.blog.hu/api/trackback/id/tr336725005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása